Binnenkort toevallig een babyshower op de planning staan en heb je nog geen kraamcadeau? Let us help you out met 10 originele en online te bestellen kraamcadeaus die ook nog eens allemaal budgetproof zijn!

1) Schattig servies setje

Hoe leuk is dit schattige kinderservies setje van Little Dutch? De set staat uit twee bordjes, een mok en bestek set en is verkrijgbaar in een roze en in een blauwe variant.

Prijs: 14,99

2) Warme muts

De baby zal dit leuke roze mutsje nog niet gelijk kunnen dragen, maar vanaf 6 maanden is een muts nog steeds erg handig aangezien baby’s snel kou kunnen vatten. Hetzelfde mutsje is ook verkrijgbaar is een stoere blauwe of grijze variant.

Prijs: 11,95

3) Houten puzzel spel

Met deze houten vormenstoof kan een baby al snel beginnen met leren puzzelen. De puzzel stimuleert het kindje om vormen en kleuren te herkennen en is goed voor de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie.

Prijs: 7,99

4) Mooi aandenken

Kraamcadeaus hoeven niet enkel en alleen voor de baby te dienen, maar kunnen natuurlijk ook leuk zijn voor de ouders. Met dit cadeautje kun je een mooie afdruk maken van de piepkleine handen en voeten van het pasgeboren kindje. Dit is zeker iets wat je als ouder voor altijd zult bewaren!

Prijs: 12,99

5) Luiers on the go

Als aanstaande moeder (en vader natuurlijk ook) moet je altijd en overal luiers meenemen voor je kleintje, want je weet natuurlijk nooit wanneer je ze nodig zult hebben. Met deze leuke en praktische luieretui ben je altijd voorbereid.

Prijs: 9,50

6) Rammelaar

Een rammelaar is misschien niet het meest originele kraamcadeau, maar deze met het schattig gebreide nijlpaartje kan je toch niet laten liggen? De rammelaar is in drie leuke kleuren verkrijgbaar.

Prijs: 10,99

7) Schapen-speendoekje

Als aanstaande ouder kun je nooit genoeg speendoekjes hebben. Baby’s maken ze zo snel vies, dat je iedere dag wel een nieuwe kunt gebruiken. Een praktisch kraamcadeautje dus! En deze heeft ook nog een mega leuk printje.

Prijs: 9,95

8) Roze big

Dit schattige houten roze varkentje staat leuk in iedere babykamer en is ook nog eens heel leuk om mee te spelen.

Prijs: 5,50

9) Kukelekuuuu

Deze houten haan past perfect bij de hiervoor genoemde roze big. Gelukkig maakt deze haan geen geluid, want een huilende baby is al genoeg volgens mij 😉

Prijs: 6,50

10) Droog blijven in bad?

Spelen is natuurlijk niet alleen leuk in de babybox, maar ook heel leuk voor in bad! Met dit schattige parapluutje is de waterpret in bad zeker gegarandeerd.

Prijs: 7,95

Foto header via iStock, credits: Saulich