Heb je net een nieuwe telefoon en ben je op zoek naar hippe en handzame accessoires zoals een telefoonhoesje? Dan is dit artikel zeker weten voor jou! Van gebruiksvriendelijke kabelhouders tot extra opslag en zelfs een standaard met dubbele werking, werkelijk de leukste gadgets die jouw dag zullen verbeteren.

Handige kaarten opslag

Als je heel vaak je pinpas of OV-chipkaart gebruikt, kan het soms een gedoe zijn om het juiste pasje te vinden in je portemonnee. Een card sticker vermijdt dit probleem compleet. Plak ‘m simpelweg achter op je smartphone en stop er je pasjes in. Dit is een onwijs makkelijke manier om je kaart op te slaan en er weer uit te halen. Bovendien is het mogelijk de sticker op een hoesje te plakken, zodat jouw smartphone gewoon beschermd kan blijven.

Een gripverbeterend hartje

Het is een ramp: je loopt rustig met je telefoon in de hand rond en je laat ‘m per ongeluk vallen. Een erg snelle manier om (onrepareerbare) schade aan je telefoon op te lopen. Gelukkig kun je dit risico vrijwel compleet vermijden door een zogenaamde “grip” achter op je toestel te plaatsen. Een leuke grip is de heart-style ring van Mobigear. Dit is een grip in de vorm van een hartje dat je in verschillende kleuren en stijlen kunt vinden. Met de speciaal ontworpen houder die 360 graden gedraaid kan worden, kun je jouw smartphone zo ook nog rechtop zetten.

Een scheerapparaat aan je toestel?

Heb je ooit wel eens geen idee gehad wat je een vriend of geliefde cadeau moet doen? Werp dan eens een blik op het elektrische scheerapparaat dat je aan kunt sluiten op elke iPhone. Deze is aan te sluiten op het gat aan de onderkant van jouw iPhone en gebruikt op deze manier de elektriciteit van het toestel. Dus ken jij iemand die onlangs de nieuwe iPhone 12 heeft besteld, doe dan dit scheerapparaat samen met een iPhone 12 hoesje cadeau!

Zowel standaard als flessenopener

Standaards voor je smartphone zijn altijd handig. Nu heb je natuurlijk wel een aantal hoesjes met een ingebouwde standaard, maar deze standaards zijn ook los te vinden. Deze speciale standaard past zo achter op elk toestel en hoesje. Ook heeft hij nog een andere functie. Je kunt de standaard namelijk in een flessenopener veranderen door simpelweg de lus een beetje op te tillen. Zo’n multifunctionele standaard is niet alleen maar leuk, maar ook nog eens ontzettend handig!

Nooit meer kabels door de war

Ook een veelvoorkomend probleem is het door de war raken van kabels. Deze ondingen hebben de neiging om in onmogelijke zeemansknopen verstrikt te raken als je er een minuut of twee niet op let. Maar ook dit is te voorkomen. Met een CableSnap kun je jouw kabels makkelijk organiseren en vasthouden. Deze clips komen in drie formaten en zo is er voor ieder wat. Als je veel last hebt van lastige kabels, is dit product een echte aanrader.