Als er één maand is die vraagt om jouw ultieme cadeau-originaliteit, dan is het wel december. Met (in Nederland) zowel Sinterklaas en Kerstmis te vieren, moeten er weer behoorlijk wat cadeaus ingeslagen worden. Hierbij alvast wat tips:

1) Duurzaam cadeau

Met stip op één, want wil je een beetje meevoelen met de wereld dan kies je (natuurlijk) voor een duurzaam cadeau. Bijvoorbeeld de toffe duurzame posters met daarop bedreigde diersoorten gedrukt van Zoo&Me.

2) Food cadeau

Een foodie een cadeau geven, is nog niet zo eenvoudig. Want meestal hebben deze mensen al alles. Daarom is het juist extra leuk zélf iets te maken. Bijvoorbeeld zelfgemaakte pesto of jam in een mooie weckpot verpakt.

3) Fashion cadeau

Modeliefhebbers kan je blij maken met een mooi koffietafelboek over een designer of icoon die hij/zij inspireert. Staat ook nog eens hartstikke fashionable op de salontafel!

4) Bling bling cadeau

Of nou ja…. bling bling. Liever iets moois en tijdloos voor om de pols. Want ja, een horloge doet het altijd goed als cadeau. Ga voor de perfecte eyecatcher, bijvoorbeeld dit cluse horloge bij Trendjuwelier.nl.

5) Groen cadeau

Een blijvend cadeau dat het zowel goed doet op kantoor of in de woonkamer; luchtzuiverende planten. Een ware trend zijn deze planten, die zowel gezellig staan als ervoor zorgen dat de lucht in de leef/woonruimte gezond blijft.

6) Sport cadeau

Een sportief cadeau kan niet ontbreken in dit rijtje. En omdat thuissporten erg populair is, scoor je altijd goed wanneer je fitness elastieken cadeau doet. Of een Blackroll, een massagerol die zorgen voor een betere elasticiteit van je spieren.

Foto header via iStock, credits: RuthBlack