Hét perfecte cadeautje voor een goede vriendin of voor jezelf. Het is fijn om iemand te verwennen met mooie sieraden zo nu en dan. Het blijkt vaak wel erg lastig om een goede online sieradenwinkel te vinden, waar de sieraden betaalbaar zijn. Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar toffe online winkels voor de leukste sieraden. Niet te duur, maar heel erg hip!

Fashionize

Voor de party collectie moet je een bezoekje brengen aan deze website. Een gigantisch assortiment, vol met feestelijke oorbellen en kettingen. Ook zijn er stylish accessoires en outfits te scoren!

Jewelz & more

Jewelz & more is misschien net ietsje prijziger dan de overige webshops, maar ontzettend leuk. Ons favoriete merk? LOTT. Veel bekende influencers dragen dit merk. LOTT. heeft een speciale initialen collectie. Ringen, armbanden en kettingen met je eigen initiaal erin. Ook kun je bijvoorbeeld het initiaal van je man/beste vriendin kiezen. Ook heeft LOTT. de Zodiac- en symbolencollectie. Wij zijn fan!

Oh So Hip

Triangle studs, Bar Hoops en Triple dots. It’s in the name, isn’t it? Trendy sieraden waarmee je de show steelt. Ook krijgt een casual outfit net dat ene extra sprankeltje.

My Unique Style

Deze online shop is leuk voor iedereen. Van jonge meiden tot fashionable mommies (to be). Een uniek merk, met sieraden vanuit de hele wereld. De oprichtsters van dit bedrijf doen hun inspiratie op in verschillende landen. Hierdoor is het assortiment anders dan andere. Different, but we love it.

Things I Like Things I Love

Deze sieraden wil je het liefste allemaal hebben. Een speciale collectie waar je heel gelukkig van wordt.

Earcraft

Alles wat je op deze website vindt is handgemaakt. De eigenaressen hebben een grote passie voor oorbellen. Ze besloten om precies te maken wat zij willen. Dit is ontzettend goed gelukt.

My Jewellery

Maak je look af met de quote collectie van My Jewellery. Ook zijn er leuke, kleurrijke armbandjes die zorgen voor een zomerse look.

 

Foto header via Earcraft.nl