Met de lente in aantocht, zijn er ook weer heel wat bruiloften in aantocht. Maar wat aan te doen als gast tijdens het bruiloft seizoen? En hoe voorkom je dat je een fortuin besteed aan een outfit die je niet veel vaker aan zal doen? Wij geven tips voor een geslaagde, stressvrije en good-looking outfit!

1) Combineren maar!

Een ‘oude’ outfit aantrekken kan prima. Probeer dan echter wel zo te mixen en matchen dat je look (volledig) anders is dan een vorige keer. Kies voor een andere haarcoupe, schoenen, make-up.

2) Tweedehands vondsten

Niets leuker dan een toffe vintage outfit te scoren. De kans dat je een unieke look zult hebben is gelijk ook veel groter. Je moet echter wel een ‘neusje’ hebben voor dit soort vondsten. Lukt het je? Dan is je portemonnee waarschijnlijk ook nog eens heel blij.

3) Say it with shoes

Heb je mooie benen, laat ze dan stralen en zorg voor smashing schoenen aan je voeten tijdens de bruiloft. Laat de sleehakken vooral links staan, maar kies een elegant paar dat je benen ook echt langer maakt. En het liefst ook een beetje stevig, want er moet natuurlijk ook gedanst worden. Tip voor elegante schoenen: bekijk de bruidsschoenen van Honeymoonshop eens, daar zit heel wat moois tussen.

4) Tweede ronde

Ben je zelf al getrouwd, dan kan je ook je eigen trouwjurk een tweede ronde geven. Oftewel: laat het bij een kleermaker vermaken tot een draagbaar exemplaar. Is je trouwjurk wit? Zorg dan dat je accessoires veel kleur hebben. Je wilt immers niet de bruid voor de voeten lopen!

Foto header via iStock, credits: DariaZu