De nachten worden langer, de regen kletst tegen de ramen en de mutsen mogen weer langzaamaan van zolder gehaald. Kortom, de herfst heeft zijn intrede weer gedaan. De één kijkt er in de zomer al naar uit, de ander kijkt er als een berg tegenop. Welk type je ook bent, er zijn zeker nog zaken waar je je op kunt verheugen dit najaar. Zo is het najaar ook massaal hét moment voor producenten om nieuwe producten te lanceren. Welke er hoog op jouw lijstje moeten staan? De drie musthaves op een rijtje.

Altijd online

We zijn tegenwoordig meer dan ooit online; we appen, bellen en Facebooken de hele dag door. Vaak wordt hier de negatieve kant van belicht, maar er zit juist ook een hele positieve kant aan. We zijn hiermee ook socialer dan ooit, krijgen meer kennis tot ons en zijn productiever. Daarnaast is de mogelijkheid tot mooie foto’s en video’s maken hierdoor ook oneindig geworden. Wat je jezelf dan ook cadeau moet doen? We moeten massaal een nieuwe iPhone kopen! Onlangs is er namelijk een nieuwe serie gelanceerd en dit is werkelijk het neusje van de zalm. Doe jezelf dit cadeau en ga voor de nieuwe iPhone 14.

These boots are made for..

Een trend die wij eigenlijk nooit echt hebben zien verdwijnen maar die nu meer dan ooit terug is, is die van de cowboylaars. En dit is toch wel echt een must have piece dit najaar. Het leuke aan deze boot is, is dat hij eigenlijk tijdloos is én in elk seizoen kan. Deze laars zien we namelijk ook terug in de zomer op een festival met blote benen en een short. Een investering die je doet voor jaren.

Graadje lager

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar de prijs van de gasrekening gaat stijgen dit najaar ten opzichte van een jaar eerder. Dat is een feit. Het is daarom aan te raden om de verwarming een graadje lager te zetten, dit is niet alleen goed voor de rekening maar ook voor jezelf. Met een graadje minder warmte, verbrand je automatisch meer calorieën. Iets wat bij de meeste mensen meer dan welkom is in de decembermaand! Maar de stijlvolle alternatieven om het toch warm te hebben én te houden deze winter verschijnen ook in de winkels. Meer dan ooit is er aandacht voor plaids, kussens en karpetten. Ga voor een nieuw, warm én stijlvol alternatief warmhoudertje. Let hierbij goed op de kwaliteit, een duurzaam geproduceerd én hoogwaardige kwaliteit geven het lekkerste gevoel van warmte.

Kortom, maak het najaar leuk ook al is het niet je favoriete seizoen. Je kunt er zelf al van alles aan doen om het knus en gezellig te maken en de producenten helpen je ook nog een handje hiermee. Wat in deze maanden van cadeaus en surprises niet mag ontbreken? Bovenstaande drie zaken zijn enorme aanraders. En ook wanneer jij niet ergens je verlanglijstje mag inleveren is een cadeau meer dan verdiend, geef deze dan lekker aan jezelf. Een cadeau aan jezelf is immers het beste cadeau wat er is!

Foto header via iStock, credits: koldo studio