De zomer in ons land is er vroeg bij dit jaar, yes! Heel erg fijn, want we zijn allemaal toe aan een mooie, bruine gloed over ons lichaam en extra vitamine D. Toch zullen alle moeder vast één nadeel kunnen opnoemen aan het feit dat de zomer er al zo snel is: niet genoeg zomerkleding in de kast. Zodra je het weerbericht hoort en ziet dat het de aankomende dagen lekker weer wordt slaat de paniek lichtelijk toe bij vele onder ons. Dit is nergens voor nodig. Bij deze shops vind je namelijk de leukste zomerkleding voor grote meisjes én kleine meisjes. Matchen met je dochter deze zomer? Twinning is winning .

1) Miss Guilty

Dit merk laat zich inspireren door urban moeders met een bruisende levensstijl. Hip, stoer en erg toegankelijk. De drijfveer van dit merk zijn mama’s met een goede smaak voor fashion, altijd op de hoogte van de laatste trends en het leuk vinden om kleding te matchen met haar mini-me. De kleding van deze shop is al te verkrijgen vanaf babymaten. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met mixen en matchen.

De hipste merken van 2018 voor moeder & dochter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog De hipste merken van 2018 voor moeder & dochter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Joyfolie

Dit bohemian, inspired vintage merk zorgt ervoor dat alle ogen naar jou en je kids kijken. De collectie is erg hip en net even anders dan normaal. De gouden kleuren zorgen ervoor dat je er nog meer ‘summerproof’ uitziet. Deze kleur zal je dan ook veel terug gaan zien aankomende zomer. Go for it, golden girls!

3) BKNBZ

De afkorting van dit merk staat voor Bikini Ibiza. Je raadt het al, bij deze webshop vind je de hipste badkleding voor jou en je kleintje. Dat je casual kleding kunt mixen is al heel erg tof, maar de matchy badkleding zal jullie stijl helemaal afmaken en de finishing touch geven deze zomer.

4) Family Style

Om de vaders niet te vergeten is er ook nog het merk Family Style. Zo kunnen de jongens hetzelfde dragen als papa en de meisjes hetzelfde als mama. Wij smelten al bij het zien van alle foto’s op de website. Vader en zoon met een stoere polo aan op het strand in Zuid-Frankrijk en moeder en dochter met een schattig jurkje aan! Hoe leuk is dat?

Alle afbeeldingen via Facebook-pagina Miss Guilty