We nemen onze smartphone overal mee naar toe en het is daardoor een permanent onderdeel van onze stijl geworden. Natuurlijk beschermen we onze smartphones met een hoesje maar dit is naast essentiële bescherming ook direct een extra kans om onze stijl aan de buitenwereld te laten zien. Ga jij voor een uitdagende print of een minimalistische look? Dit lijstje met zomerse inspiratie kan jou helpen de perfecte stijl voor je smartphone te vinden.

Marble mermaid

Een kleurvolle twist op een groepsfavoriet. We hebben allemaal meegekregen dat marmer de accessoires en interieur design wereld overnam; en de trend is nog in volle gang. Online zijn talloze hoesje te vinden met het klassieke witte marmer, of wellicht zwart? Voeg hier wat metallic details aan toe en je hebt een prachtig hoesje. De zomer vraagt echter om een kleurrijke twist en dit pastel kleurige, marmer print hoesje is een echte musthave.

Flower power

De zomer is nog lang niet voorbij en wij zijn van plan om optimaal te genieten van de zonnige momenten in bikini; en daar hoort natuurlijk een floral hoesje bij. Niks schreeuwt zomer zoals een vrolijke bloemenprint.

Spiegel, spiegel aan de..

Super handig voor on-the-go; een hoesje dat niet alleen je telefoon beschermt, maar ook de mogelijkheid bied voor een snelle blik naar je make-up. Hoe vaak loop je op straat en word je gedwongen om je selfie camera als spiegel te gebruiken, just me?

Oplaad hoesje

Over handige hoesje gesproken: niks is handiger om te hebben dan een hoesje dat je telefoon oplaad. Perfect voor iedereen die nog weg gaat deze zomer en dat zonder dat je een extra oplader mee moet nemen en geen gedoe met snoertjes. Als deze gadget en accessoire in één niet bovenaan je paklijst staat dan doe je iets fout.

Simpel snap on

Natuurlijk kunnen we dit lijstje niet afmaken zonder een simpel en clean hoesje dat je gemakkelijk op je telefoon klikt. Deze variant van knomo is duurzaam en gemaakt van stevig kunststof om je telefoon optimaal te beschermen, maar de buitenkant is afgekleed met premium leder voor een stijlvolle finish.

Foto header via iStock, credits: ymgerman