Vorige week waren we bij de lancering van de #GLITZIEGAL expositie in conceptstore X BANK in Amsterdam. Deze vrolijke en kleurrijke expositie is tot en met 16 mei 2019 het podium voor de creatieve werken van Amanda van Effrink.

#GLITZIEGAL is niet alleen kleurrijke kunst in de vorm van illustraties maar ook een modeplatform waar alles in het teken staat van roze, glitter, rainbows en unicorns. Oftewel, alles wat de wereld een stukje vrolijker maakt. Door middel van haar illustraties, artworks en outfits neemt Amanda ons mee in haar droomwereld.

De illustraties die nu in X BANK Amsterdam hangen zijn met name geïnspireerd op de vormen van het vrouwelijk gezicht en zijn net zo kleurrijk als haar eerdere werken. Alle illustraties die er hangen zijn te koop, inclusief de lijsten van Verno. Een #GLITZIEGAL original uit deze serie heb je vanaf 149 euro.

Geen tijd om de expositie zelf te bezoeken? Don’t worry! Al haar werk is ook te aanschouwen en te koop op haar website: GLITZIEGAL.com (binnenkort online). Daarnaast maakt Glitziegal Amanda ook illustraties op aanvraag en is in te zetten voor live art.

Volg Amanda van Effrink, aka @glitziegal, op Instagram voor meer informatie over haar kunst, the glitter lifestyle en voor wat extra kleur en fun in je leven!