Vrijdagavond; uren in de badkamer staan, de muziek hard op en lekker optutten maar. Je haar zit fabulous in de krul en die rode lipstick die je vanmiddag hebt gekocht zorgt ervoor dat je lippen nog voller lijken. Maar dan kom je aan bij het aanbrengen van je mascara. De ene mascara is te klonterig, waardoor je nog maar drie wimpers overhoudt. De andere mascara is zo licht waardoor je maar blijft smeren en smeren. De perfecte mascara zie je vaak alleen voor je in je gedachte, of zie je in een reclame op televisie. We weten allemaal dat het bijna een mission impossible is om wimpers te creëren die je ziet zoals in de reclame. Maar misschien is daar wel de ‘redder in nood’, namelijk FRIDAY Mascara.

Have a fabulash weekend met deze mascara Have a fabulash weekend met deze mascara

Put on some mascara

FRIDAY Mascara is ’s werelds eerste customizable mascaramerk. Oftewel, je kan in drie stappen je eigen mascara personaliseren. Je kan kiezen uit zes formules (bijvoorbeeld volume, krul en waterproof) en acht borstels, die je gaan helpen bij het mooiste resultaat. Heb je je keuze gemaakt dan kan je kiezen voor een losse bestelling (€12,50) of een herhaalservice (kosten zijn dan €10,50). Ook mooi is dat je de herhaalservice ook altijd kunt laten stoppen. Voor het pakketje hoef je niet thuis te blijven. Het pakketje past gewoon door de brievenbus. Ideaal voor een drukke middag, de mascara’s komen simpelweg naar je toe en je hoeft niet eens te wachten. Wat ook erg fijn is aan deze mascara’s, is dat ze in Europa worden geproduceerd, en dus niet getest worden op dieren. Daarnaast zijn vier van de zes formules ook nog eens vegan.

Have a fabulash weekend met deze mascara

Foto via iStock, credits: deniskomarov

Extra tip

Wanneer je op vrijdagavond helemaal los bent gegaan met je nieuwe mascara en de kriebels voor de zaterdagavond alweer komen, kan het soms wel een behoorlijke tegenvaller zijn als je in de spiegel kijkt. Je ziet er moe uit door de avond daarvoor, maar niet getreurd. Ook daarvoor hebben we een goede tip, waardoor je ook op zaterdagavond kunt shinen. Voordat je de mascara aanbrengt is het een goed idee om je wimpers te krullen. Dit zorgt ervoor dat je nog meer effect creëert en je ogen groter lijken. Maak de wimperkruller van tevoren warm. Dit zorgt ervoor dat de krul er beter in blijft zitten. Breng de mascara vervolgens aan vanaf de wortels naar boven. Shinen maar!