Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun producten online te bestellen, zo is dit ook het geval met koffie bestellen. Het voordeel hiervan is dat het in de meeste gevallen goedkoper is en het daarnaast ook simpelweg meer gemak biedt! Doordat veel mensen tegenwoordig in het bezit van een hoogwaardig koffiezetapparaat die op koffiecups werkt worden deze steeds meer online aangeboden. Een groot voordeel van dit grote aanbod is dat er ook meer keuze is op het gebied van smaken en koffievariaties. Welke smaak je favoriet ook is, je zal het ongetwijfeld online kunnen vinden!

Welke soorten koffiecups kan ik vinden?

Natuurlijk zijn er verschillende koffiezetapparaten die op koffiecups werken, deze verschillen onderling van formaat qua cups waardoor er voor vrijwel ieder apparaat een specifieke cup ontwikkeld is. Erg bekend is het Nespresso apparaat, deze was voor een vrij lange tijd het enige apparaat dat op cups werkte. Destijds waren deze Nespresso cups aan de prijzige kant waardoor dit niet voor iedereen weggelegd was. Tegenwoordig zijn er meerdere fabrikanten in deze apparaten gesprongen, de prijzen zijn hierdoor ook behoorlijk gedaald. Nog een populair apparaat is de Dolce Gusto. Deze wint steeds meer aan populariteit, ook hiervoor is dus steeds meer aanbod.

Naast de verschillende cups voor de apparaten zijn er natuurlijk ook cups voor iedere smaak. Voor vrijwel iedere smaak die te bedenken is zijn wel koffiecups te verkrijgen. Welke smaak je favoriet dus ook is, online zal je deze ongetwijfeld kunnen vinden! Met name de iets populairdere smaken als lungo en cappuccino zijn ook te vinden in voordeelverpakkingen van meer cups, hiermee bespaar je heel eenvoudig een hoop geld.

Echte Italiaanse koffie voor een aantrekkelijke prijs

Italië is natuurlijk het koffieland bij uitstek, het is dan ook niet verwonderlijk dat een groot deel van de koffie die we drinken zijn oorsprong in dit land heeft. In Italie zijn in de loop der tijden zelfs hele gebruiken ontstaan omtrent het drinken van koffie. Zo is de ongeschreven regel rond cappuccino bijvoorbeeld erg bekend. Deze luidt dat het als abnormaal wordt bevonden om na 10 uur in de ochtend nog een cappuccino te bestellen. Thuis heb je geen last van deze ongeschreven regels en kan je ook in de avond nog gewoon heerlijk genieten van jouw perfecte cappuccino. In de meeste gevallen kan je de dag na je bestelling al genieten van je nieuwe koffie, ook dit is een van de vele gemakken van het online bestellen van koffiecapsules!

Foto header via iStock, credits: Alina Rosanova