De slaapkamer is de meest belangrijke en intieme plek van het huis. De plek waar je slaapt, tot rust komt en je kunt ontspannen. Om je slaapkamer zo sfeervol mogelijk te maken hebben wij toffe tips voor je verzameld. Zo zorg jij ervoor dat wanneer het straks weer ijzig koud wordt buiten en het om vijf uur donker wordt, je de warmte juist naar binnenhaalt.

Candles, bed and a good book

Van waxinelichtjes tot geurkaarsen en van bolkaarsen tot drijfkaarsen… je hebt nooit teveel kaarsen in je slaapkamer. Kaarsen zorgen tijdens koude dagen niet alleen voor verwarming van je kamer, maar ook voor veel sfeer. Je creëert een romantische sfeer, waardoor je een knus gevoel krijgt. Ben je toe aan wat me-time, dan zorgen kaarsen er ook voor dat je in de relax modus komt. Varieer eens met alle verschillende soorten kaarsen die er zijn. Je zult je verbazen over welke vormen van kaarsen er allemaal mogelijk zijn voor je slaapkamer. Staat jouw perfecte kaars er niet tussen? Ga dan zelf aan de slag en maak crea-bea je eigen kaarsjes.

Light up your room

Warm, wit licht. Hét soort licht dat je slaapkamer nodig heeft. Word je wakker en heb je goed licht nodig om in de spiegel te kijken? Of ga je naar bed en wil je graag een cosy sfeer voelen? Met inbouwspots led is je kamer altijd voorzien van de lichtsterkte die jij op dat moment nodig hebt. In het uitgebreide assortiment aan inbouwspots vind je altijd een spot die voldoet aan jouw beeld van een sfeervolle, verlichte slaapkamer.

Decoration

Er zijn van die lichtjes die hoe dan ook een plek in je slaapkamer verdienen. Lampionnen zijn er in allerlei formaten, vormen en kleuren. Door het sfeerlicht wat vaak in de lampionnen zit, creëer je direct veel gezelligheid in je slaapkamer. Kies voor een lekker printje om je kamer wat speelser te maken of juist voor de kleur wit om de kamer strak te houden.

Licht uit, spots aan

Wanneer je net wakker wordt en je lief naast je nog lekker ligt te slapen, kan het vervelend zijn om de lampen aan te doen. Hoe fijn is het dan om inbouwspots in je kledingkast te hebben? Zo word je rustig wakker zonder verblind te worden door fel licht, maar kun je wel met genoeg licht je kleding uitkiezen.

Foto header via iStock, credits: serezniy