Is binnenkort een vriendin, familielid of collega van je jarig of heeft zij iets anders te vieren? Dan is het leuk om haar in het zonnetje te zetten. Als de persoon in kwestie een echte make-up-liefhebber is en je haar graag verrast, dan is het natuurlijk slim om op die passie in te spelen. Aan welke cadeaus je kunt denken voor make-up liefhebbers? Wij hebben wat ideetjes voor je verzameld.

Een make-up set

Waar je een make-up liefhebber (of beautyblogger) blij mee maakt, is uiteraard nieuwe make-up. Als je toevallig weet van welk merk ze fan is, kun je daar op inspelen. Wat een leuk idee is voor een cadeau, is een make-up set. Het is mogelijk om zelf een paar producten bij elkaar te zoeken, maar kant-en-klaar cadeausets zijn ook verkrijgbaar. Als je nog een te gek merk zoekt voor make-up producten van hoge kwaliteit, dan is het een aanrader om het assortiment van DIOR te bekijken.

Nieuwe kwasten

Iemand die veel met make-up bezig is, kan haast geen make-up kwasten genoeg hebben. Als je op zoek bent naar een altijd-goed cadeau, dan is dat dus ook zeker iets om te overwegen. Daarbij kun je kiezen voor een losse make-up kwast of voor een complete set. Het komt bij de persoon in kwestie ongetwijfeld wel van pas.

Chocolade make-up

Chocolade zien we tegenwoordig in talloze soorten. Je komt het dan ook in de gekste en origineelste figuren tegen. Wil je een make-up gerelateerd cadeau geven, dan is het een idee om te zoeken naar chocolade make-up. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een lipstick, oogschaduw of complete make-up set. Als de ontvanger gek is op make-up én chocolade, dan is dit het perfecte cadeau.

Een cadeaubon van haar favoriete merk of winkel

Vind je het lastig om zelf een passend cadeau uit te zoeken? Dan is een cadeaubon misschien een beter idee. Kies voor een cadeaubon van een merk of winkel waar de persoon aan wie je het cadeau gaat geven fan van is. Dan weet je zeker dat de bon goed gebruikt gaat worden. Zo hoef je niet zelf urenlang naar een passend cadeau te zoeken, maar bied je haar de kans om zelf iets leuks te vinden.

Als je een echte make-up liefhebber in het zonnetje wilt zetten, dan bieden deze bovenstaande cadeautips je wellicht wat inspiratie. Grote kans dat het ontzettend gewaardeerd wordt als je inspeelt op haar grote passie!

Foto header via iStock, credits: Nikolay Amoseev