De zomer is voorbij, de herfst (en bijbehorende temperaturen) is aangebroken. Dat betekent ook dat we langzaam aan weer richting winter gaan én dus het wintersportseizoen! Wat betekent dat voor onze wintergarderobe? Wij spotten de volgende trends.

Kleurexplosie

Eigenlijk zagen we dit de afgelopen jaren ook al, maar het is een trend die blijft doorzetten dit wintersportseizoen. We hebben het hier over kleur! Hoe feller hoe beter lijkt wel. En dat geldt voor eigenlijk alle wintersport gear. Maar heel specifiek ook zeker voor de truien. Geel, rood, blauw, maar ook colourblocking varianten. Zowel de heren skipully als de dames pully is een echte eyecatcher. En niet te vergeten, heerlijk isolerend en warm! Ook niet onbelangrijk…

Beschermde én fashionable handen

Als er iets onmisbaar is van je ski-outfit dan zijn dat wel je skihandschoenen. Niet alleen beschermen ze je tegen de kou, maar ook voor de veiligheid is het super belangrijk om skihandschoenen te dragen. En als ze er dan ook nog eens leuk uitzien, is het helemaal een win-win situatie natuurlijk. Opvallend is dat je veel wanten ziet, naast de ‘gewone’ ski-handschoenen. Bij de heren handschoenen zie je verder veel aardse tinten en ook camouflage print. Bij de dames handschoenen zien we ook weer opnieuw veel kleur.

Met deze tips maak je je klaar voor een fashionable wintersportseizoen

Goed gemutst

Wil je goed warm blijven tijdens een koude winterse dag? Dan is een warme muts een absolute must. De warmte van je lijf verlaat je lichaam vaak via je hoofd. Het is dus zaak om dat in de winter te voorkomen met een goed zittende muts. Daarnaast beschermt een muts ook je oren, wel zo fijn. Ook bij de mutsen geldt weer, hoe meer kleur hoe beter. Bij de heren mutsen zien we ook veel beanies en gestreepte varianten. Wel belangrijk is dat je op de piste zelf altijd een helm draagt. Je muts doe je op als je van de pist af gaat. Veiligheid boven alles!

Enthousiast geworden door bovenstaande? Dat komt goed uit, want we mogen 10% korting geven op de gehele collectie van Protest. Zowel op de nieuwe als op de oude collectie is de kortingscode geldig. De 10% kortingscode is als volgt: stijlmeisje10. En deze is geldig tot en met 31-03-2023.