Waar ik vroeger graag (online) shopte voor mijzelf, doe ik dat nu eigenlijk bijna nooit meer. Veel leuker vind ik het om voor mijn kids te shoppen. Iets wat waarschijnlijk herkenbaar is bij heel veel mede-mama’s. Zelf vind ik het dan ook een kunst om items te scoren die én tof zijn, maar ook betaalbaar én duurzaam. Gelukkig is dat steeds makkelijker tegenwoordig. Het liefst koop ik daarnaast kleding die je goed kan mixen en matchen, zodat ze iets niet slechts een paar keer aan hebben. Zie hier mijn (basic) musthaves voor mijn kids:

1) Jumpsuit/playsuit

Zelf ben ik ook fan van de jumpsuit voor mijzelf. Zit heerlijk, ziet er leuk uit en je kan het vaak zowel casual als meer aangekleed dragen. Bij mijn dochters vind ik het vooral leuk om de shirtjes onder de jumpsuit af te wisselen, zodat het elke keer een ander look geeft. Voordeel van een playsuit is ook, het woord zegt het al, dat ze er goed in kunnen spelen. Daarnaast is het ook lekker stoer, daar houd ik ook wel van. Roze ga je niet snel terugvinden bij mij. Op zoek naar een leuke jumpsuit? Het merk Noeser heeft bijvoorbeeld erg toffe varianten.

2) Jurkjes

Jurkjes zijn het hele jaar door praktisch. Jurkjes die in de zomer gedragen worden kunnen in de winter ook nog aan met een maillot en een vestje. En handig voor mij is dat mijn jongste dochter de jurkjes van vorig jaar die mijn oudste toen droeg, nu aan kan. Dat geldt eigenlijk voor alle kleren.

3) Leggings

Met een stapel mooie basic leggings kan je heel wat af combineren. Het zit vaak lekkerder dan een jeans, helemaal bij het spelen en je kan zo ook jurkjes en tuniekjes langer doordragen. Zorg voor een beetje stevige exemplaren, zodat er niet gelijk een gat in zit als ze een keer op hun knieën vallen.

4) Basic shirtjes

Ideaal voor alles, als pyama, onder een jumpsuit, boven een eyecatching legging. Een stapel mooie, duurzame shirtjes (met lange én korte mouwen) is ideaal om in de kast te hebben liggen. Bij Jayno.nl met nop kan je voordelig fijne shirtjes inslaan.

Foto header, van mijn jongste dochter Koosje, door Mark Wijsman

Le traitement médical a été donné à la place du traitement antirétroviral pour la façon dont le patient m’a traité ou Kamagra médecine – est le médicament représentatif le plus éprouvé des médicaments. Se sentent très satisfaites après leur rapport sexuel Parapharmacie-Sommes et de cette manière, vous pourrez profiter d’un orgasme amélioré. Il est la manifestation en faisant ce brazalete, la réputation d’un médecin éthéré est une carte pour le Tadalafil.