Het is een goed moment om het jaar te beginnen met een nieuwe, frisse start. Deze nieuwe start hoeft hem helemaal niet te zitten in je hele leven drastisch omgooien natuurlijk. Een frisse jij kun je ook introduceren door je garderobe een make-over te geven. Met deze tips verschijn jij weer vol goede moed op de werkvloer en kan jouw jaar beginnen. Ook voor de mannen hebben we tips verzameld. Je kunt je lief iets leuks cadeau doen, of het jaar goed beginnen door samen online te gaan shoppen. Mannen vinden online shoppen soms lastig, dus met deze inspiratie help jij je lief op weg.

Start

Een goed begin is het halve werk. Voordat je begint met het verzamelen van je nieuwe kledingkast, is het een goed idee om eerst afscheid te nemen van de oude kleding die je niet meer gaat dragen. We begrijpen dat dit een klusje is die je het liefst uitstelt, maar het zorgt voor veel rust in je hoofd en een betere start wanneer je je kledingkast opruimt. Pak een zak waar je de kleding in doet die je niet meer gaat dragen. De kleding die je wil houden vouw je op en leg je op bed, zodat je daarna alle kleding kunt sorteren en alle kledingstukken die bij elkaar horen, ook bij elkaar te vinden zijn in de kast.

Schoenen maken de man

Wij vrouwen herkennen allemaal het moment wanneer je lief thuiskomt en vol trots zijn nieuwe schoenen laat zien, maar jij liever wat anders om zijn voeten had gezien. De schoenen van PME Legend zijn wél stoer, uitdagend en very manly. Je kunt hem nu stiekem het duwtje in de goede richting geven, door hem te laten weten dat jij de perfecte schoenen voor hem hebt gevonden. Jouw manier is voor hem van groot belang ;).

Warm ingepakt

Voor aankomende maanden blijft het belangrijk om je goed warm aan te kleden. En gelukkig maar, want met de truien van cast iron baalt je lief wanneer de zon weer gaat schijnen. De truien met rits aan de voorkant doen het de aankomende maanden erg goed. Rits goed dicht, lekker warm én fashionable.

Nooit genoeg schoenen

Wij vrouwen hebben altijd ruimte voor meer schoenen in onze garderobe. Ga je altijd voor save en kies je voor neutrale kleuren? Begin dit jaar dan met schoenen die wat opvallender zijn. Zo kom je uit je comfortzone en laat jij zien dat de frisse jij klaar is voor avontuur aankomend jaar. Bij de Gabor sale hebben wij veel pareltjes gevonden. Een van onze favorieten? Dit laarsje met slangenprint. Zitten lekker voor naar werk en zien er ook nog eens super stoer uit.

Zakelijk, maar knap

Gaat je lief vaak casual naar werk, maar zou je het leuk vinden om hem in een blouse van werk thuis te zien komen? In de pme legend sale vind je veel blousen, die je je lief cadeau kunt doen. Zeg nou eerlijk, een man die thuiskomt van werk in zijn blouse is toch wel erg fijn om naar te kijken? Jij kunt ervoor kiezen om je dit jaar ook wat meer van je zakelijke, maar vrouwelijke kant te laten zien. Kies voor een mantelpak of mooie blazer, om eruit te zien als een topzakenvrouw.

Foto header via iStock, credits: SanneBerg