De zomer vraagt om luchtige setjes. Setjes die gezien mogen worden in bed… maar ook als ‘peek a boo’ onder je outfit. Dé trends van dit moment onder elkaar:

1) Velvet

De stof velvet voelt heerlijk aan, het liefst draag je dit dan ook dag én nacht. Omdat het een vrij warm stofje is voor in de zomer, is het het mooist om hierover een zo luchtig mogelijk blousje (mag best doorschijnen) te dragen. Deze bh’s mogen namelijk gezien worden!

2) Vintage

Een veelgeziene trend: de vintage look lingerie. Denk aan mooie bralettes, vaak zonder beugel (dat is helaas wel een minpunt, als je wat grotere borsten hebt) in kleuren als oud-roze, beige en poeder-blauwe. In combinatie met mooie printjes en details.

3) Transparant

Doorschijnend lijkt het toverwoord dit jaar. Zowel wat boven- als ondermode betreft. Vind je dat wat te heftig, dan kan je ook gaan voor semi-transparant. De kanten details die vaak op deze transparante lingeriesetjes zijn verwerkt geven het een subtiele sexy touch waar je partner zeker blij van wordt.

4) Aan één stuk

Oftewel body’s, body’s en nog eens body’s. De body, of die nu corrigerend bedoelt is of niet, is hot deze zomer! En hij mag gezien worden. Combineer een mooi stijlvol exemplaar met een fijne jeans en je bent klaar voor een avond stappen. Mooie exemplaren shop je onder meer bij Ondermodeshoppen.nl.

5) Sporty

Een laatste trend die opvalt is de sportieve bh. Niet per se de sport-bh bedoelen we hier. Maar stevige bh’s, zonder beugel, in vaak funky kleurtjes. Die, opnieuw, gezien mogen worden!

Foto header via iStock, credits: javi_indy