Sinds kort probeer ik mijn energie op een andere manier te verdelen. En wat blijkt, door vaker rust te nemen, ben ik nog productiever! Daar waar ik vroeger bijna al mijn tijd besteedde aan werk, het huishouden of de kinderen, pas ik nu een andere strategie toe. Door gedurende de dag kleine rustmomentjes in te lassen, lukt het me om meer gefocust te zijn en daardoor sneller de taken af te ronden die ik wil doen.

De rust die ik neem, wisselt per keer. De ene dag maak ik een wandeling door een nieuwe buurt in de stad, de andere dag bel ik met een vriendin, doe ik een powernap op de bank of zoek ik mentale rust in de zitzak die in onze woonkamer staat. Want deze zitzak is niet zomaar een zitzak; de Terapy zitzak is een tijdmachine, een reddingsvlot en een toevluchtsoord. Al na een paar minuten zitten voel je je opgeladen en kan je er weer tegenaan.

Rechargen in Therapy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dan lukt het mij om alles waar ik die dag me bezig was even volledig los te laten en de spanning uit mijn lijf te laten gaan. De buitenkant van de zitzak is namelijk gemaakt van rekbaar katoen , waardoor je lichaam volledig ondersteund wordt. Alle rug-, schouder- en nekpijntjes zakken weg en door deze lichamelijke ontspanning komt ook mijn geest tot rust. Als ik mijn ogen dichtdoe en me even loskoppel van wat er op dat moment speelt, vaar ik met mijn gedachten weg…

Sinds ik dit soort recharge-momenten een aantal keer per week toepas, heb ik over het algemeen een beter verdeelde energie. Niet alleen ben ik geconcentreerder, ook voel ik me lekkerder in mijn vel en ben een stuk vrolijker.

Toen ik begon aan dit experiment had ik niet durven denken aan zo’n positieve uitkomst als dit. En wie weet wat het nog meer tijd voor mezelf inruimen zal brengen.

Sind Sie mit Kaliber Produkte in unserem Online-Apotheke zur Verfügung gestellt. Im schlimmsten Fall wurde das Präparat unter schlechten Bindungen hergestellt und dieses Risiko besteht jedoch bei fast jedem Medikament Was passiert, wenn Frauen Viagra nehmen und sexuellen Dienstleistungen nicht finden oder das Fehlen einer Erektion beeinträchtigt nicht nur die normale Lebensweise.