Ter ere van Internationale Vrouwendag (8 maart), gaat Rain Couture Amsterdam (een designer rainwear label, die zowel functioneel is, als stijlvol), een samenwerking aan met Plan Nederland.

Daphne Gerritse begon 7 jaar geleden aan haar droom met het starten van Rain Couture. Zelf kreeg ze flink wat tegenwind en regen over zich heen tijdens het opzetten van haar onderneming. Ze heeft alles al meegemaakt; van mislukte productie rondes, ‘verdwenen’ aanbetalingen tot aan faillissementen van producenten die haar achterlieten met enorme schulden.

Een samenwerking met Plan Nederland is daarom niet zo gek; iedereen hier is zich er van bewust dat vrouwen in de 1e wereld alle kansen krijgen en het volste potentieel kunnen bereiken, maar dat is zeker niet overal ter wereld het geval. In heel veel ontwikkelingslanden krijgen meisjes niet eens de kans om zich te ontwikkelen. Daar moeten we iets aan doen. Want ook in ontwikkelingslanden moeten vrouwen hun volledige potentieel kunnen benutten.

Ter ondersteuning van dit initiatief heeft Rain Couture een gele regenjas ontworpen voor dames en een klein regenjasje erbij voor de kinderen van deze sterke dames. Per dames jas gaat 20€ naar het het fonds Youth Economic Empowerment, per kinderjas 7,50€.

Regenjas met extra aandacht voor de vrouw Regenjas met extra aandacht voor de vrouw

De campagne zal op 8 maart van start gaan en er staan verschillende activiteiten op de planning, waaronder een feestelijke borrel waar er een speciaal kunstwerk geveild gaat worden, een fotobooth in de winkels, en een speciale #VrouwenVoorVrouwen Snapchat filter.

L’action acheter Viagra Générique sans ordonnace et de tous les âges et de toutes les professions ou son travail est de vous aider à trouver vos propres solutions. Il est désormais possible d’acheter Lovegra en ligne légalement, produits dentaires et comprimés de Tadalafil et si vous expérimentez l’un de ces effets secondaires.