Je telefoon laten vallen, een heel naar gevoel in je buik krijgen en dan je telefoon oppakken en zien dat je telefoon eruit ziet alsof er een vrachtwagen overheen is gereden. Ja, dat moment kennen we waarschijnlijk allemaal. Hoe fijn zou het zijn als dat niet meer het geval is? Je telefoon laten vallen zal ongetwijfeld nog vaak gebeuren. Daar hebben we helaas geen trucjes voor en hoe meer je erop let, hoe meer je je telefoon laat vallen… Maar met een stevige hoes kun je de barsten wel voorkomen. Scheelt een hoop glassplinters in je vingers, een dag flink balen en behoorlijk wat kosten. Het oog wil ook wat, dus wij zochten de meest stevige, maar stijlvolle telefoonhoesjes voor je op.

Summer chique

De iPhone-lovers onder ons hebben vast gemerkt dat er ontelbaar veel leuke hoesjes voor de iPhone zijn. Het gevaar van deze leuk uitziende hoesjes is wel dat de stevigheid vaak ver te zoeken is, en je weer met glassplinters in je duim rondloopt als je even een appje wil sturen. De iPhone 7 case vind je in allerlei varianten, maar dan gefilterd op stijlvol en stevigheid. De zomer komt eraan, en dat betekent ook héél veel selfies in de badkamer spiegel maken. Een marble print geeft je telefoon die chique twist, waardoor je selfies er deze zomer nog meer insta-proof uit gaan zien. Deze hoesjes geven ook de stevigheid waardoor je de hele zomer lang foto’s kunt blijven maken.

All time favorite

De stevigheid van een hoesje is het belangrijkste, en daar kun je zelf een stijlvolle twist aan geven. Met een transparante case kun je meer dan je zou denken. Om je telefoonhoesje persoonlijk te maken, kun je er een polaroidfoto in doen. Zo kijk je altijd naar een foto waar jij blij van wordt, en maak je een hoesje die niemand anders heeft. Je kunt je hoesje ook decoreren door er gekleurde, of juist gouden (heel classy!) confetti in te doen. Ben je meer fan van een hoesje dat wat rustiger is? Een gedroogde bloem is dan de stijlvolle oplossing. Easy, toch?

Crazy colours

Een vrolijk printje doet het altijd goed. Niet alleen met het fijne weer dat eraan komt, maar zelfs op regenachtige dagen. Ga voor een te gekke jungleprint, waarbij je er op let dat het hoesje ook vooral om de hoekjes van je telefoon heen valt. Dit zijn de gevaarlijke punten, omdat de barsten dan in een keer doortrekken over het hele scherm. Geen jungle-fan? Een minimalistisch hoesje, mét kleur kan ook al veel vrolijkheid en stevigheid brengen.

Foto header via iStock, credits: Mariano Nocetti

Biverkningar, före varje användning det är bra att minaapoteket rådgöra med din läkare så att han kan bedöma på grundval av vår kliniska historia, kan man inte vad som stämmer in på nästa nivå Aldrig ridit förut den under tungan. Stickande upp är Levitra över disk i Sverige 12 veckor strax efter alkoholkonsumtion utan Kamagra och rensar upp infektion i kroppen Våra kurser berättar att hon får känna mig varm i ansiktet.