Je tas inpakken voor je vakantie is nog niet zo eenvoudig. Wat neem je mee? Hoe voorkom je dat je te veel overbodige spullen meeneemt? Wat voor tas gebruik je? Wat is de beste inpaktechniek? Wat zijn de regels voor handbagage? Wij geven een aantal handige tips waardoor je zonder stress aan je reis kan beginnen:

Good to know

Bijna elke vliegmaatschappij hanteert andere richtlijnen voor wat je mee mag nemen als handbagage in een vliegtuig. Dat betreft vooral het formaat van de koffer. Het is belangrijk om dat vooraf goed te controleren zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dat kan onder andere via de website www.alle-handbagage-afmetingen.nl. Check ook goed wat je precies wel en niet mag meenemen aan vloeistoffen.

Tas, koffer, rugzak?

Elk type reis vraagt om een ander soort tas. Ga je bijvoorbeeld op een korte zakentrip, ’s ochtends heen en ’s avonds terug, dan volstaat wellicht een stevige laptoptas waar je al je essentials die je die dag nodig hebt goed in kan opbergen. Bekijk eens de laptoptassen van bagageonline.nl voor mooie exemplaren. Ga je op een sportieve weekendtrip dan is een rugzak het meest handig. Makkelijk op je rug mee te nemen en het dwingt je niet te veel mee te nemen. Deze eastpak tassen zijn bijvoorbeeld ideaal. Ga je er een weekje tussenuit, cultuur snuiven in een stad of chillen op een strand, dan is een koffer de beste keuze. Compact, overzichtelijk en je kan nog redelijk wat mee nemen.

Inpaktechnieken

Een veel gehoorde inpaktechniek is het oprollen van je spullen. Hiermee bespaar je niet alleen ruimte maar voorkom je ook dat je kleding gaat kreuken. Daarnaast is het slim om na te gaan of de accommodatie waar je zit handdoeken heeft, dan hoef je die zelf niet mee te nemen. Probeer ook selectief te werk te gaan; ga je echt al die jurkjes en broeken dragen die je wilt inpakken? Travel light is immers uiteindelijk de beste manier van reizen.

Foto header via iStock, credits: dima_sidelnikov

Questa decisione si applicherà https://ca-sale.com/it/cialis-5-mg-14-compresse/ a tutti gli Stati membri, è possibile ordinare i farmaci generici innovativi o ora è possibile acquistare Cialis prezzo più conviniente online. Produzione e rilascio del farmaco sul mercato o longlife Curcuma Longlife Curcuma è un integratore con curcuma titolato al 95% in curcumina. Entrambi i farmaci sono progettati per una notte passionale e differiscono solo nella durata dell’effetto.