Het zal je niet verbazen dat de coronacrisis invloed heeft op de economie. En in het verlengde daar van ook op de huizenmarkt. Waar mensen zicht het meeste zorgen over maken momenteel? De huizenprijzen en de hypotheekrente. Maar hoe staat het er nu daadwerkelijk voor op dit moment?

Historisch laag

Want apart genoeg blijft de huizenmarkt stabiel doordraaien. En dat ondanks de coronacrisis. De hypotheekadviseurs en hypotheekbanken hebben het in de afgelopen maanden zelfs drukker dan ooit gehad. Hoe dat komt? Naast dat heel veel huizenkopers een hypotheek nodig hadden, besloten heel veel mensen ook hun hypotheek over te sluiten. De historisch lage hypotheekrentes waren hiervoor de reden.

Vergelijken

Ben je nu van blij je huis te verkopen en/of een huis te kopen; vergelijk hypotheekrente online. Door dat te doen kan je het meest complete aanbod hypotheken in Nederland met elkaar vergelijken. Zo kan je bij de filters zien op welke hypotheekvorm, rentevaste periode en NHG / woningwaarde het overzicht is gebaseerd. Je kan de filters eenvoudig aanpassen op basis van je wensen en situatie. Denk je dat je de beste hypotheek gevonden hebt? Dan kan je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Illustratie header via iStock, credits: Anastasiia_New