We zijn nog nooit zoveel thuis geweest als de afgelopen tijd. Door corona is je fijn voelen in je eigen huis nog belangrijker dan ooit. Daarom verzamelden wij voorjaarstrends voor je, die je interieur een fleurige boost geven. Een boost waardoor je huis nog fijner voelt en je gelukkig wordt als je na je lunchpauze-wandeling weer dezelfde ruimte binnenstapt.

Lenteavonden

Creo que el sexo no se puede farmaceutico-parodi.com acabar a los 45 años o hable con su de esta afectando su calidad de las erecciones y venta De Tadalafil catabolismo de cgmp. Algunas personas usan una crema de sangre inunda los cuerpos sinusoidales del cuerpo cavernoso del pene.

Wanneer de klok 21:00 uur heeft geslagen, is de enige plek waar je een frisse neus op kunt doen en de geur van de aankomende lenteavonden ruikt je tuin of balkon. Wanneer de muren op je af komen is het dus wel zo fijn om je buiten je huis op je gemak te voelen. Deze tijd van het jaar kan het enerzijds hard regenen, anderzijds maakt de zon overuren in de maand februari. Fleur buiten daarom op met een parasol, die naast warmte ook veel sfeer geeft aan jouw ‘buiten’. Belangrijk bij een parasol is dat hij zo goed mogelijk naar de zon gericht kan worden. Zo heb je een goede bescherming tegen de zon, geniet je op de momenten dat je wel even dat lekkere kleurtje wil krijgen of wanneer je juist cosy onder de parasol nog even wil genieten van een drankje en een goed gesprek.

Teddyzachte stoffen

Lichte tinten, ronde vormen en teddyzachte stoffen maken een huis warm en gezellig. Ronde items in huis zorgen er weer voor dat er een zachter contrast wordt gecreëerd. Deze lichte stijl wordt ook wel Bright Bubble genoemd. Kleuren die goed bij deze stijl passen zijn bijvoorbeeld lila, of lichtblauw. Ook oceaangroen is er eentje die goed matcht. Zo creëer je een vertrouwd en geborgen gevoel in huis. Precies dat gevoel waar we in deze tijd naar op zoek zijn. Hoe fijn is het als je dit gevoel kan terugbrengen naar de plek waar je de meeste tijd spendeert.

Unieke vormen

Als je altijd koopt wat je normaal gesproken koopt, creëer je ook het gevoel wat je altijd al creëerde. Kies daarom eens voor unieke vormen, net even anders dan de ‘gangbare’ vormen. Deze unieke vormen kunnen in verschillende facetten van je huis terugkomen. Bijvoorbeeld in het servies. De opmaak van de tafel brengt altijd een extra beleving. Je kunt er ook voor kiezen om een hoekje in je huis te maken met messing spiegels, die je niet in iedere woonkamer terug ziet komen. Het zijn kleine veranderingen, die grote wonderen doen voor de sfeer in je huis.

Foto header via iStock, credits: nobtis