In de wereld van de telefoons heb je er altijd een aantal pareltjes tussen zitten. Zo’n telefoon die je eigenlijk je hele leven zou willen gebruiken, maar op een gegeven moment toch echt toe is aan vervanging. Een telefoon waarop alles precies zo is als jij graag zou willen. Op de redactie van Stijlmeisje is de iPhone 8 Plus zo een. Maar wat is nu eigenlijk de meerwaarde van de iPhone 8 Plus? In dit artikel nemen we je mee in onze bevindingen.

Specificaties

Met de iPhone 8 Plus wilde Apple indruk maken. Dat is wat ons betreft goed gelukt. Wanneer je de telefoon ziet valt het grote formaat als eerste op. De iPhone 8 Plus is voorzien van een helder en kleurrijk Retina HD-display. Door dit scherm spatten de kleuren van het beeldscherm af. Ideaal dus, als je graag Netflixt op je telefoon of veel tijd doorbrengt op social media. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je telefoon nat wordt en daardoor kapot gaat. De iPhone 9 is namelijk spat-, water- en stofbestendig. Heel fijn wanneer je door de keiharde regen loopt en je toch echt je navigatie nodig hebt. De camera van de 8 Plus maakt onwijs scherpe foto’s, waardoor je alle momenten kunt vastleggen. Door de glazen voor- en achterkant kun je de telefoon draadloos kunt opladen.

True Tone

Een nieuwe functie op de Apple iPhone 8 is True Tone. Deze functie zorgt ervoor dat het scherm van de telefoon zichzelf aanpast naar de omgeving. Wanneer het dus donker is, wordt het beeldscherm donkerder. Op het moment dat het licht is, wordt de telefoon ook licht. Dit maakt dat je veel prettiger naar je beeldscherm kijkt. Je hoeft met de iPhone 8 ’s avonds in bed dus niet meer met één dichtgeknepen oog naar het fel verlichte scherm te kijken.

Refurbished

Refurbished betekent in het Engels ‘gereviseerd’. In de telefoonwereld houdt dit in dat producten na gebruik worden gecontroleerd, zo nodig worden gerepareerd en vervolgens weer worden aangeboden voor hergebruik. Het belangrijkste voordeel van een refurbished telefoon is de lage prijs. Een refurbished telefoon is ook betrouwbaarder dan een tweedehandstelefoon van bijvoorbeeld Marktplaats. Een particulier op Marktplaats kan geen garantie geven. Een refurbished iPhone 8 plus bestellen? Dan krijg je daar twee jaar lang garantie op. Je kunt het toestel los kopen, waardoor je niet aan een abonnement vastzit. Ideaal dus in combinatie met een Sim Only abonnement.

Foto header via iStock, credits: David-Prado