Voor je gevoel lijkt het misschien nog een eeuwigheid te duren, maar voor je het weet staat ze voor de deur… de zomer. Veel mensen blijven deze zomer in eigen land, dus leek het ons een goed idee om te kijken hoe je de zomer en het vakantiegevoel zelf in huis kunt halen. Je interieur maak je ready for summer met de volgende tips.

Badkamer

Hoe je je badkamer ready for summer maakt? Door wat planten toe te voegen, nieuwe accessoires te komen of door gewoon een nieuw fonteinkraantje in je badkamer te plaatsen. Helemaal fris de zomer in, hoe fijn klinkt dat? Weg met alle aanslag die al op je oude kraantje zit, maar een nieuw begin voor je badkamer. Dat geeft de frisse start waar je naar op zoek bent voor een zomers interieur.

Terrassen

Dé plek in de zomer waar je het meest zult zijn, lekker buiten. In de tuin, op je eigen terras of hopelijk weer écht op het terras. Daarom is het tijd om het warme, gezellige terras naar je eigen tuin te halen, zodat je de terras-feeling niet meer hoeft te missen en altijd binnen handbereik hebt. Hoe je dat doet? Bedenk welk terras jouw hart ooit gestolen heeft. Waren het de stoelen? Of juist de fijne aankleding door de lichtjes en accessoires zoals kussentjes waardoor je niet meer van het terras te slaan was? Ga op zoek naar jouw favoriete terras en haal hem naar je eigen tuin of balkon.

Vazen, vazen, en nog meer vazen

Bloemen, droogbloemen, pampamgras, ze zorgen er allemaal voor dat je huis meer dan ready for summer is. Ga voor natuurlijke vazen, met gekleurde bloemen erin, of juist voor een gekleurde vaas met licht pampamgras. Zo creëer je het wauw-effect, door de bloemen er nog meer uit te laten springen.

Vloerkleed

Het veranderen van een kleed in huis doet wonderen voor de summerproof level van je huis. Het land waar het vaak mooi weer is, een rustige vibe hangt en dat bekend staat om haar prachtige stijlen is Marokko. Ga deze zomer daarom voor een Marrokaans vloerkleed.

Zomerse planten

Bij zomer denk je aan vrolijkheid. Een plant die je een vrolijk gevoelt geeft is de ananasplant. De tropische plant brengt de tropische vibe in huis, die je niet wil missen in de zomer. Ook cactussen doen het goed om het zomerse gevoel op te wekken. Het fijne aan deze planten? Je hebt er bijna geen omkijken naar. Extra handig dus voor mensen zonder groene vingers, die wel graag de zomer in huis willen voelen.

Foto header via iStock, credits: P_PHOTO