De heetste dagen zijn inmiddels waarschijnlijk voorbij. Net als de langste dag. We gaan richting hopelijk nog een mooie Indian Summer, en dan staat toch echt alweer de herfst op ons te wachten. Met aansluitend de winter… Hoewel het dus nog even duurt voordat we echt de verwarming aan moeten zetten, geven we wel alvast tips hoe je jouw woonkamer in stijl kan verwarmen deze winter. Een goede voorbereiding is het halve werk immers!

Designradiatoren

Een goed werkende radiator is natuurlijk het belangrijkste van alles. Bij het woordje radiator gaat alleen niet vaak je hart sneller kloppen. En ben je niet gezegend met vloerverwarming, dan zijn radiatoren toch een must. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat mooie design-exemplaren op de markt, zodat het juist een mooie toevoeging kan zijn in je woonkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de designradiatoren van Cvkoopjes.nl.

Warms aan de voeten

Wil je je voeten lekker warm houden, ook als je geen vloerverwarming hebt, én je huis een knusse uitstraling geven? Dan is een vloerkleed dé oplossing. Kies voor een groot exemplaar, hoogpolig. Of juist voor meerdere, kleine bij elkaar. Er zijn heel veel leuke exemplaren op de markt tegenwoordig. Die ook zeker betaalbaar zijn.

Aankleden maar

Kussens en plaids zijn vanzelfsprekend ook een must om je woonkamer te ‘verwamren’. De plaids mogen best maatje oversized zijn, zodat het hele gezin er onder kan kruipen. Sla daarnaasr een heel aantal kussenhoezen in, zodat je gedurende de winter eens kan afwisselen van kleur en patroon.

Isoleren

Last but not least: check goed hoe het zit met de isolatie bij jou thuis? Hebben je ramen dubbel glas? Zijn er kieren? Tochtgaten die onnodig zijn? Zorg dat je ook die zaken op orde hebt.

Foto header via iStock, credits: g-stockstudio